Marlieke Media

Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Marlieke Dul, ik ben 28 jaar en woon in het gezellige Eindhoven. Als televisie producer heb ik gewerkt voor o.a. RTL, SBS en de publieke omroep. Begin 2017 heb ik mijn baan opgezegd om te verhuizen naar Curaçao. Daar heb ik het digitalnomad leven ontdekt. Op afstand hielp ik verschillende ondernemers met hun content. Tegelijkertijd werd ik weer teruggevraagd bij The Walt Disney Company. Eenmaal terug in Nederland kreeg ik steeds meer aanvragen om ondernemers te helpen met hun video content. De energie die ik hieruit haal heeft mij doen besluiten om Marlieke Media te starten.

Hoe het ooit begon; vroeger wilde ik John de Mol worden. En zodoende ben ik, door kei hard werken, als producer in de televisiewereld terecht gekomen. Ik heb televisieprogramma’s mogen produceren en werk nu bij het grootste entertainment bedrijf van de wereld namelijk The Walt Disney Company.

Van 9-5 naar digitalnomad en terug; in 2017 heb ik mijn baan opgezegd om te verhuizen naar Curaçao. Daar heb ik het digital nomad leven ontdekt. Op afstand hielp ik verschillende ondernemers met hun content. Tegelijkertijd werd ik weer teruggevraagd bij The Walt Disney Company. Eenmaal terug in Nederland kreeg ik steeds meer aanvragen om ondernemers te helpen met hun video content. De energie die ik hieruit haal heeft mij doen besluiten om Marlieke Media te starten.

En dan nu over op het persoonlijke stukje Ik ben echte Brabander. Ik woon in Eindhoven, werk in Amsterdam en leef dus ook in de trein. Ik ben echt een ochtendmens dus ik word s nachts liever niet wakker gemaakt. Behalve als je me meeneemt op reis. Ik ben dol op reizen. Gadgets, media en persoonlijke ontwikkeling vind ik ook helemaal te gek en luister daar dus ook veel podcasts over. CrossFit & hardlopen doe ik ook heel graag, voor mij de ultieme ontspanning. Even geen beeldschermen maar volle focus op sportieve doelen. Yes ik ben een goaldigger, een producer en projectmanger in hart en nieren (en ja ik maak dus ook overal lijstjes van). Ook vind ik nieuwe mensen leren kennen ontzettend leuk. Dus heb je vragen over video’s maken of lijkt het je leuk om samen een biertje te drinken? Stuur me dan gerust een berichtje, je kan mij vinden via @marlieke_media